Parkettslipning i Frölunda
Vi är väldigt fokuserade på att göra våra kunder glada genom att ge dem ett perfekt golv.

Golvrenovering

Inoljning

Lackning

Lutning

Infärgning

Såpning / Oljevax

Parkettslipning i Frölunda

Vi är golvspecialisten i Göteborg sedan 1983. Med lång erfarenhet och kunskap skapar vi golv med mycket känsla. Att alltid använda det bästa materialet som finns på marknaden är för oss en självklarhet. Det gör att du som kund alltid får långvariga resultat. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på alla våra jobb.

Vi kan med 30 års erfarenhet säga att inget golv är det andra likt och vi behandlar varje golv med fingertoppskänsla och hantverksmässig högsta kvalitet. Varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns på Skimmelvägen 20 i Göteborg.

Parkettslipning

Vi hjälper både privatpersoner och företagare med deras golv. Vi kan exempelvis utföra golvslipning på trägolv för att göra det som nytt igen. Även parkettgolv kan bli fina med hjälp av parkettslipning. Om du behöver byta ut delar av ett slitet golv eller lägga ett nytt från grunden kan en av våra golvläggare hjälpa dig. Vi kan även stå till tjänst om du behöver olja eller lacka ditt golv.

Rota dig med oss

Tveka inte att höra av dig om du vill använda dig av rotavdraget. Vi ordnar så att du får våra tjänster till ett lägre och mer förmånligt pris. Behöver du mer information angående rotavdraget är det bäst att gå in på Skatteverkets hemsida för att läsa mer.

Få en offert från oss och se fram emot ett fint och fräscht golv. Kontakta oss redan idag oavsett om du är företagare eller privatperson.

Vi har goda referenser

Vi som arbetar på Hisingens Golv har goda referenser från tidigare utförda arbeten. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om oss och ta en titt på våra tidigare utförda uppdrag. Med vår kompetens och erfarenhet i ryggen kan vi stolt erbjuda våra kunder ett professionellt bemötande och ett perfekt resultat.